Koude buffetten
Prijzen zijn enkel vanaf 8 personen te bestellen.
Onder de 8 personen
rekenen wij automatisch
een forfaitaire toeslag aan van 5 euro per persoon.
Prijzen zijn exclusief btw.
Al onze buffetten worden steeds inclusief geleverd met stokbrood - boter - 2 soorten saus .
U kan kiezen waarop de buffetten geleverd wordt, op servies of op wegwerpschalen , indien u wegwerp verpakking wenst komt er een supplement bij per persoon van € 4.00 exclusief btw.
5 soorten buffetten
koud buffet vlees
tomaat gevuld met rivierkreeftjes - eitje - rosbief - gebraad - kip - ham - uitgebreide saladebar - rijst - aardappel salade - fruit - 2 sauzen
€ 26.00
koud buffet vlees en vis
idem als koud buffet vlees +
extra zalm en gerookte forel
€ 32.00
koud buffet vlees en vis + gerookte vis
idem als koud buffet vlees en vis +
extra gerookte zalm - heilbot - makreel - Parmaham met meloen
€ 38.00
koud buffet VIP
tomaat gevuld met rivierkreeftjes - eitje - rosbief - gebraad - kip - ham - uitgebreide saladebar - rijst aardappel salade - fruit - 2 sauzen
zalm en gerookte forel
extra gerookte zalm - heilbot - makreel - paling - parmaham met meloen
extra scampi's met roze peperbolletjes en mango - Gamba's
€ 44.00
koud buffet VIP royal
tomaat gevuld met rivierkreeftjes - eitje - rosbief - gebraad - kip - ham - uitgebreide saladebar - rijst aardappel salade - fruit - 2 sauzen
zalm en gerookte forel
extra gerookte zalm - heilbot - makreel - paling - gamba's - parmaham met meloen
extra scampi's met roze peperbolletjes en mango - - 1⁄2 fles wijn per persoon keuze wit / rood / rosé
€ 47.00
supplementen in plaats van rivierkreeftjes grijze garnalen per persoon
€ 2,90
indien u wenst dat wij alle materialen afwassen kostprijs per persoon
inclusief borden en bestek
zolang de voorraad beschikbaar is .
€ 3,50
levering kosten
€ 25,00
Indien u onze materialen die gebruikt werden niet wenst af te wassen, kan u mits extra vergoeding per persoon, dit door ons laten doen voor € 3.5 euro per persoon exclusief btw,
gelieve dit steeds te melden bij uw bestelling.